ANIMATOR IN UTRECHT

Tupilak Studio

Ik ben Laurens Verwijs, oprichter van animatie bureau Tupilak Studio gevestigd in Utrecht. Tupilak Studio is mijn eigen bedrijf waar ik animaties maak voor het MKB, multinationals of in opdracht van communicatie- en reclamebureaus. In veel van deze projecten werk is samen met een team van collega animatoren en motion designers, illustratoren, vormgevers, copywriters en sounddesigners. Allemaal woonachtig en werkzaam in Utrecht.

Per project stel ik het beste team samen. Onze kracht ligt primair bij het produceren van 2D animaties, waaronder uitleg animatie (explanimations), product animaties en bewegende infographics.

Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat animaties kosten en hoe wij te werk gaan? Hieronder vind u de wegwijzer naar de juiste pagina op onze website!

Laurens Verwijs

Laurens Verwijs

Oprichter - Animator

Met wie werk ik veel samen? Ik stel ze graag aan u voor.

Tupilak Team

Een animatie produceren is een creatief proces. Hoe doen we dat?

Werkwijze

Noordkwartier – Animatie

APRO – Branding en content

Nova College – Onderwijs Logistiek

Btd-planner – Branding en content

Animatie – Wijkgezondheidscentrum – Belgie

Uitleganimatie Ondernemersfonds Utrecht

Neem contact met ons op

Leuke projecten gezien, benieuwd naar meer en wat ik voor jou kunnen doen? Je bent altijd welkom op het atelier voor een kop koffie of laat je gegevens achter voor een afspraak. Ik ben bereikbaar op 0634028897 of tupilakstudio@gmail.com

Neem contact op