Skip to main content

“Het mooie van beeld is dat je concreet moet zijn. Een beeld verteld. Daarom help ik organisaties om complexe informatie te vertalen naar eenvoudige beeldtaal. Dat doe ik met korte uitleganimaties, infographics en andere visuele middelen.”

Laurens Verwijs

✋hey ik ben Laurens Verwijs, animator en motion designer in Ede – Gelderland! Wil je een keer kennismaken? Laat even een berichtje achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Uitleganimatie porftolio

Ik maak uitleganimaties in uiteenlopende stijlen. Van strak geometrisch met een beperkte kleurenpallet tot een meer textuurgerichte stijl of gebruik van kleurgradients. Afhankelijk van beoogde stijl en budget, gebruik ik zowel 2D als 3D software om animaties te maken.

Veel werk wat ik maak mag ik niet openbaar plaatsen. Hieronder vind je een selectie van mijn werk die ik mag laten zien aan potentiele klanten.

MFFBAS – Energiedata

MFFBAS – Energiedata

Gemeente Amsterdam – Open over dichte tunnels

Gemeente Amsterdam – Open over dichte tunnels

Zeeman – Animaties

Zeeman – Animaties

Universiteit van Amsterdam – Impactdays Iconen

Universiteit van Amsterdam – Impactdays Iconen

Noordkwartier – Animatie

Noordkwartier – Animatie

APRO – Branding en content

APRO – Branding en content