Concept

Kick-off

We starten door jullie te helpen om de boodschap scherp te krijgen. Dat doen we bij voorkeur met een groep collega’s die betrokken zijn bij het onderwerp. De sessie duurt maximaal 2 uur en bestaat uit een aantal korte een leuke werkvormen. We eindigen de kick-off met een verhaallijn die door jullie zelf is geschreven.

Concept

Wij gaan aan de slag met jullie verhaallijn en werken hier een tof animatieconcept voor uit. Het concept bevat een eerste versie script en een voorstel voor de beeldtaal en stijl van de animatie.

Storyboard

We verwerken jullie feedback op het concept en verfijnen het script. We maken een storyboard bij het nieuwe script. Dit geeft jullie een beeld over de scenes in de animatie en hoe deze aansluiten op het script.

Productie

Voice-over

Bij akkoord op het script sturen we een lijst met voice-over kandidaten. Samen kiezen we de stem die het beste past bij de animatie.

Illustreren

Bij akkoord op het storyboard werken we de scenes in het storyboard uit tot prachtige illustraties.

Animeren

We maken een timing-animatie waarmee we bepalen hoe lang de scenes moeten duren voor een prettig kijktempo en of de boodschap goed overkomt. Deze tussenversie sturen we naar jullie voor feedback.

Wanneer de timing klopt gaan we helemaal los! We zorgen dat alle illustraties tot leven komen, zorgen voor mooie overgangen en animeren karakters.

Sounddesign

De kers op de taart is het sounddesign. Bewegingen en leuke momenten in de animatie worden versterkt met geluidseffecten en een soundtrack zorgt voor de juiste sfeer!

Oplevering

Veel video’s worden zonder geluid bekeken, vanwege de telefoon of tablet. Daarom leveren we altijd een versie van de animatie met ondertiteling.

We ontwerpen een ‘thumbnail afbeelding’ die de video mooi presenteert op het YouTube of Vimeo kanaal waar de animatie geplaatst wordt.

Een selectie van ons werk

Zeeman – Animaties

Zeeman – Animaties

Universiteit van Amsterdam – Impactdays Iconen

Universiteit van Amsterdam – Impactdays Iconen

Noordkwartier – Animatie

Noordkwartier – Animatie

APRO – Branding en content

APRO – Branding en content

Nova College – Onderwijs Logistiek

Nova College – Onderwijs Logistiek

Btd-planner – Branding en content

Btd-planner – Branding en content