EXPLANIMATION VIDEO

Tupilak Studio

U heeft ze vast wel gezien op het internet, animaties die in 60 seconden een complex proces uitleggen. Door de kracht van beeld zijn steeds meer bedrijven overtuigd dat animatie kan helpen in het uitleggen van processen. De uitleg animatie of ook wel explanimation genoemd.

Tupilak Studio heeft veel ervaring met het bedenken en produeren van explanimations. Tupilak Studio is mijn eigen bedrijf waar ik explanimations maak voor het MKB, multinationals of in opdracht van communicatie- en reclamebureaus. In veel van deze projecten werk is samen met een team van collega animatoren en motion designers, illustratoren, vormgevers, copywriters en sounddesigners. Allemaal woonachtig en werkzaam in Utrecht.

Per project stel ik het beste team samen. Onze kracht ligt primair bij het produceren van 2D animaties, waaronder uitleg animatie (explanimations), product animaties en bewegende infographics.

Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat animaties kosten en hoe wij te werk gaan? Hieronder vind u de wegwijzer naar de juiste pagina op onze website!

Laurens Verwijs

Laurens Verwijs

Oprichter - Animator

Met welke mensen werk ik veel samen? Ik stel ze graag aan u voor.

Een animatie produceren is een creatief proces. Hoe doen we dat?

Wat kost dat nou, een animatie laten maken? Bedragen verschillen, het hoe en waarom.

“Wij staan voor originaliteit!”

Voor elke klant een eigen beeldtaal en animatiestijl die past bij het product en bedrijf.

Noordkwartier – Animatie

APRO – Branding en content

Nova College – Onderwijs Logistiek

Btd-planner – Branding en content

Animatie – Wijkgezondheidscentrum – Belgie

Uitleganimatie Ondernemersfonds Utrecht

Neem contact met ons op

Leuke projecten gezien, benieuwd naar meer en wat ik voor jou kunnen doen? Je bent altijd welkom op het atelier voor een kop koffie of laat je gegevens achter voor een afspraak. Ik ben bereikbaar op 0634028897 of tupilakstudio@gmail.com

Neem contact op