Groenland

Augustus 2013

“De naam Tupilak Studio is ontstaan tijdens een indrukwekkende reis door Groenland”

“Eindelijk de stap naar een eigen bedrijf”

Met 9 jaar ervaring in visuele communicatie en online marketing, aangevuld met dagen lang werken aan filmpjes en animatie in de vrije tijd, besloot ik op 1 september 2013 Tupilak Studio op te richten. Eindelijk een eigen bedrijf waar hobby, kennis en creativiteit samenkomen in het bedenken en produceren van aansprekende videos, motion graphics en animaties.

De naam van mijn bedrijf is ontstaan tijdens een indrukwekkende reis door Groenland. Ik ben daar getuige geweest van een bijzonder huwelijk van mijn beste vriend. Naast een geweldig huwelijk heb ik veel gezien van Groenland en zo ben ik ge√Įntroduceerd met de Tupilak. De Tupilak is een beeldje gemaakt van been. Sjamanen maakte vroeger Tupilaks om slechte geesten te verdrijven. Meer informatie over de tupilak vind je op WikiPedia.

Toen ik mijn bedrijfje inschreef heb ik de naam Tupilak Studio gekozen vanwege de band met Groenland, maar ook het verhaal van de Tupilak. Dat is immers ook wat ik doe, verhalen vertellen met video en animatie.